محمدرضا جعفري جلوه با اشاره به اينکه نسبت به ساخت فيلمها، توليدات مشترک و سرمايهگذاري در اين بخش تا به حال اقدامات چنداني صورت نگرفته است، اظهار داشت: معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي علاقهمند است نسبت به همکاريهاي مشترک در اين بخش فراتر از اين عمل شود.
وي ادامه داد: در حدود 50 دستگاه و ارگان در بخشهاي مختلف کشور فعال هستند که ميتوانند توليد بخش سينمايي کشور را براساس اهداف و برنامههاي خود بر عهده بگيرند.
معاون سينمايي ارشاد با بيان اينکه سينماي ملي در پرتو همين اقدامات صورت عملي به خود ميگيرد، گفت: سينماي ملي شکل نميگيرد مگر با حضور همه جانبه سازمانها و نهادهاي مختلف، چرا که سينما معرف فرهنگ هر کشور است و حمايت همه جانبه همه سطوح را ميطلبد.
جعفري جلوه تصريح کرد: در اين زمينه از تمامي ارگانها و سازمانها خواسته ميشود تا در اين راستا گام بردارند و مطمئن باشند که با انجام هر اقدامي معاونت سينمايي، همراه و همگام با آنها خواهد بود.
معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه اظهار داشت: آيين تجلي اراده ملي خود انتقال دهنده يک معناي ظريف و حياتي و فرصتي براي تجلي ارادههاي ملي است، آنقدر که پاسخگوي نيازهاي يک کشور باشد.
وي با تأکيد بر اينکه سرمايه گذاري در بخش سينما توسط سازمانهاي مختلف ميتواند در مباحثي چون زيرساختهاي سينما و وجوه فرهنگي و هنري را شامل شود، افزود: يک سينماي قدرتمند به لحاظ اقتصادي ميتوند يک سينماي اعتلا يافته از نظر فرهنگي باشد.
محمدرضا جعفري جلوه در بخش اهدا جوايز معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به معاونت سينمايي نيز ضمن تقدير از تلاشهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري نسبت به توجه به رسانه سينما، خاطرنشان کرد: سازمان ميراث فرهنگي، با موضوعيت صنايعدستي در اولين سال حضور خود، گام بلندي را در راه اعتلاي هر دو بخش برداشته است.
معاون سينمايي ارشاد ابراز اميدواري کرد: با گسترده تر شدن همکاري بين اين دو حوزه، نسبت به پيشرفت رسانه سينما و ترويج و معرفي هر چه بيشتر صنايعدستي از طريق اين رسانه، گامهاي موثري برداشته شود./111
انتهای پیام/